Thursday, October 3, 2013

Videoblogi number kaks :)

Tsauki,

Video on salvestatud juba nats varem, üritaisn seda siia lihtsalt üles laadida aga koguaeg viskas blogger errori ette, ei tea mis värk on. Mõtlesin, et teen seekord siis nii, et lisan selle lihtsalt enda youtube konto alla ja jätan avalikuks. Toredat vaatamist :)



4 comments:

  1. Ei tunne sind isiklikult, aga hakkasin jälgima su blogi algusest peale, kui veel Eestis olid ja ootasid oma minekut. Videoblogid väga meeldivad, tundud väga soe inimene ja mõnus on vaadata ja kuulata. Ise olin kunagi au pair UK's, veidi teine keskkond, aga ikkagi sarnane kogemus. :)

    ReplyDelete
  2. väga äge...pikk oli aga vaatasin ära :D sul see brokkoli arvastus nüüd tulnud :D uskumatu :D sa oled ikka nii rõõmus ja särav..mul nii hea meel sinu üle et sul seal kõik hästi läheb...elad ka juba seda kiiret elu nagu ameerikamaal ikka :D sp sul magamiseks ka aega ei jää :D
    ole tubli ;)

    ReplyDelete
  3. No ikka, elu on kiire, koguaeg on vaja kuskile minna ja midagi teha, lihtsalt niisama aega passimiseks ei ole aga samas mulle meeldib see :) jeeshh brokkoli on minu joaks uus lemmik. Aitäh sulle :)

    ReplyDelete